timebet

CMS STRANICE

CMS web stranice 

Instaliramo potuno funkcionalni CMS na vašu domenu.  CMS je preveden na hrvatski jezik i vrlo jednostavan za upotrebu tako da korisnik može sam mjenjati i dodavati sadržaje. U paketu dobivate i instrukcije za korištenje CMS-a.
Sve dodatne modifikacije po želji korisnika mogu odraditi naši programeri.

CMS koji koristimo izgrađen je na PHP opensource platformi koja je provjerena na velikom broju stranica, vrlo stabilna i pouzdana, te lako nadogradiva gotovim modulima. Ovaj CMS sistem je SEO optimiziran, što znači da tražilice pronalaze Vaše stranice po ključnim riječima koje odaberete. 

CMS je skračenica od engleskog naziva Content Management System. CMS je, dakle, sustav za upravljanje web sadržajem, odnosno skup web aplikacija i baza podataka namijenjenih izradi i održavanju web stranica. 

Osnovne značajke kvalitetnog CMS sustava:

  • Web sučelje s HTML editorom za upravljanje web sadržajem.
  • Automatska on-page SEO optimizacija za bolje pozicioniranje web stranica na Googleu i drugim tražilicama.
  • Modularnost i plug-in model. Mogučnost nadogradnje funkcionalnosti weba instalacijom dodatnih modula.
  • Template ( mogučnost prilagodbe dizajna).
  • Kvalitetna baza podataka.
  • Višejezičnost korisničkog sučelja i sadržaja web stranica.
  • Jednostavnost uporabe.
  • Dostupnost korisničke podrške.

Zašto se isplati investirati u CMS

Kvalitetan CMS sustav dugoročno je rješenje za izradu i održavanje web stranica tvrtke, udruge ili slične organizacije.  činjenica kako vlasnik CMS web stranica može u potpunosti samostalno uređivati sadržaj vlastitih web stranica jamči brz povrat investicije u CMS sustav. 

SEO-optimizacija

Search Engine Optimization ( skračeno: SEO ) ili optimizacija web stranica za tračilice ili pretraživače je dio internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama na ključne riječi koje najviše odgovaraju sadržaju stranica. Cilj optimizacije je povečanje ciljane posječenosti web stranica sa tražilica čime se i povečava broj kontakata ili direktna prodaja. Svjetske statistike i istraživanja su pokazala da gotovo 90% svih posjetitelja prosječnih web stranica upravo dolazi sa tražilica. Također ukoliko uzmete u obzir da je jedini, najlakši i najbrči način pronači neku informaciju na internetu koristeći tražilice shvatit ćete potencijal što znači biti prisutan na tražilicama. Tražilice su najkvalitetniji izvor ciljane posječenosti na internetu, a ciljana posječenost je ključ uspjeha svakog weba.

Dobar SEO-a je od velike važnosti kada govorimo o izgledima za poslovni uspjeh pojedinog weba. Ne odrađeni ili loše odrađeni SEO jedan je od najčeščih uzroka propasti ili polovičnog uspjeha pojedinih internet projekata. Ukoliko imate dobar proizvod a nemate publiku teško je uspjeti.

SEO Vam donosi ono najvažnije, on dovodi kupce u Vašu web trgovinu.