Izrada web trgovine

Izrada web trgovine

C-bit webshop

je profesionalni webshop software prilagođen za Hrvatsko tržište.
Neograničenim mogučnostima dizajna i dodatnih modula možemo ga prilagoditi za individualne zahtjeve naručitelja. Napravljen je na php open-source platformi što u konačnici znači više za manju cijenu. Nakon izrade možete potpuno samostalno upravljati webshopom iz administratorskog panela koji otvarate web preglednikom.

Bez skrivenih troškova

Sve C-bit web trgovine su u potpunosti spremne za početak prodaje. U ponude za izradu shopa uključeno je sve potrebno za internet poslovanje.

 

Neke karakteristike C-bit webshop-a

-Neograničen broj kategorija, artikala i proizvođača,
-Mogučnost više slika po artiklu, automatsko prilagođavanje veličine slike, Ugradnja video klipova
-Mogućnost mjenjanja dizajna (template),
-Mogučnost uvođenja više jezika i valuta,
-Ocjenjivanje proizvoda od strane korisnika, rejting proizvoda
-Mogučnost prikaza cijena sa ili bez PDV-a
-Automatsko obračunavanje poreza pri unosu cijene bez PDV-a
-Integracija izbora naplate (pouzećem, opča uplatnica, internet bankarstvo)
-Neograničena količina podataka za informacijski blok
-Mogučnost uvodenja popusta i rabata
-(SEO) prilagođeno za tražilice
-Sistem mjenjanja i preslagivanja modula
-Direktan kontakt administratora shopa za kupce (live chat)
-Backup i Restore Tools
-Izrada računa i ponuda, izvještaji prodaje      

 

DEMO SHOP 1

DEMO SHOP 2

 

SEO-optimizacija

Search Engine Optimization ( skračeno: SEO ) ili optimizacija web stranica za tražilice ili pretraživače je dio internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama na ključne riječi koje najviše odgovaraju sadržaju stranica. Cilj optimizacije je povečanje ciljane posječenosti web stranica sa tražilica čime se i povečava broj kontakata ili direktna prodaja. Svjetske statistike i istraživanja su pokazala da gotovo 90% svih posjetitelja prosječnih web stranica upravo dolazi sa tražilica. Također ukoliko uzmete u obzir da je jedini, najlakši i najbrži način pronači neku informaciju na internetu koristeći tražilice shvatit ćete potencijal što znači biti prisutan na tražilicama. Tražilice su najkvalitetniji izvor ciljane posječenosti na internetu, a ciljana posječenost je ključ uspjeha svakog weba.

Dobar SEO-a je od velike važnosti kada govorimo o izgledima za poslovni uspjeh pojedinog weba. Ne odrađeni ili loše odrađeni SEO jedan je od najčeščih uzroka propasti ili polovičnog uspjeha pojedinih internet projekata. Ukoliko imate dobar proizvod a nemate publiku teško je uspjeti.

Web-trgovine koje radimo imaju u startu SEO pakete. U  početnoj cijeni  web trgovine su uključene i instrukcije za unos sadržaja prema SEO smjernicama i standardima.

SEO Vam donosi ono najvažnije, on dovodi kupce u Vašu web trgovinu.